care-er banner
24/07/2023
Communicatie Algemene Ziekenhuizen Revalidatieziekenhuizen Woonzorg Geestelijke gezondheidszorg Eerste lijn

Projectleider Communicatie Care-er gezocht

Care-er zoekt een projectleider Communicatie (80%-100%), van september 2023 tot en met december 2024.

De sociale partners van de social profit, Minister Crevits en de Vlaamse overheid hebben in de loop van 2023 het merk Care-er op de kaart gezet. Via dit merk willen we zorgen voor meer instroom in de zorg- en welzijnssectoren die met grote tekorten kampen. Na een eerste lancering van dit merk, is het de bedoeling dat in het volgende 1.5 jaar werk gemaakt wordt van promotiecampagnes in functie van het bereiken van diverse doelgroepen. 

Vivo werft hiervoor een van de projectleider aan. De hoofdopdracht bestaat erin de vele uiteenlopende projecten en opdrachten, vooral op communicatief vlak, te overschouwen en op te volgen, dit samen met de vele partners.

De rapportering en sturing van deze opdrachten gebeurt via een operationele werkgroep met afgevaardigden van de sociale partners, de zorgambassadeur en het kabinet van Minister Crevits.

Lees hier de volledige vacature

Spreekt deze vacature je aan?

Laat dat dan voor 20 augustus 2023 weten. Bezorg een korte motivering samen met je cv aan vacature@vivosocialprofit.org t.a.v. Luc Van Waes, directeur. Vermeld in het onderwerp van je mail duidelijk ‘Projectleider Communicatie Care-er’. Na selectie van de cv’s zal een interview en schriftelijke proef (eind augustus, begin september) onze keuze bepalen.

Wil je meer weten over de job? Bel dan naar 02/250 37 77 en vraag naar Luc Van Waes,  Patricia Daems, Lesley Vincent.

www.care-er.be