Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op www.zorgneticuro.be.

Zorgnet-Icuro vzw is niet aansprakelijk voor bijzondere, indirecte, bijkomstige, afgeleide of bestraffende schade, noch enig ander nadeel van welke aard ook betreffende het gebruik van de informatie op de website of op een website waarnaar verwezen wordt.

De website van Zorgnet-Icuro vzw is bedoeld om de aangesloten leden-voorzieningen informatie te verschaffen en de activiteiten en standpunten van onze organisatie kenbaar te maken. We doen er alles aan om die informatie zo actueel mogelijk te houden. Desondanks kunnen we de juistheid en actualiteit van de informatie niet 100% garanderen. De informatie die Zorgnet-Icuro vzw op deze website aanbiedt is van algemene aard. Ze is niet aangepast aan persoonlijke omstandigheden en kan dus niet als een persoonlijk advies aan de gebruiker worden beschouwd. 

Bij onze informatie linken wij soms door naar websites van derden, producenten en diensten. Ook die informatie volgen wij zo goed mogelijk op. Zorgnet-Icuro vzw is niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Hebt u ergens een link ontdekt die niet meer werkt of waarvan u de juistheid betwijfelt? Laat het weten aan communicatie@zorgneticuro.be

Zorgnet-Icuro behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Op deze website en de disclaimer is het Belgisch recht van toepassing.