05/09/2023
Kwaliteit Zorgbeleid Algemene Ziekenhuizen Revalidatieziekenhuizen Woonzorg Geestelijke gezondheidszorg Eerste lijn

‘Onvergetelijk!’, een verjaardagskalender vol inspiratie voor zinvolle dagbesteding bij dementie

Het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen en Cera brengen een nieuwe publicatie uit: ‘Onvergetelijk!’, een verjaardagskalender vol inspiratie voor zinvolle dagbesteding bij dementie.  

Een levensboek maken, samen koken, een dag naar zee, een slaapritueel invoeren, …  Mantelzorgers vinden er 65 pagina’s vol ideeën voor ontspannende, fijne momenten met de persoon voor wie ze zorgen. Vanaf december is de kalender te koop bij Standaard Boekhandel en in de webshop van het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen (een ideaal kerstcadeautje?).  

Ze bieden je de mogelijkheid om de kalender te personaliseren, zodat je het als uniek geschenk kan geven aan mantelzorgers, vrijwilligers, medewerkers binnen je organisatie. Plaats je eigen logo op de cover en voeg een eigen voorwoord toe. Zo kan deze verjaardagskalender een leuk cadeautje worden om 2024 geïnspireerd in te zetten. Ook andere feestdagen, zoals Dag van de Mantelzorger, Werelddag Dementie, … zijn een mooie aanleiding voor een gepersonaliseerd geschenk.  

Meer info? Klik hier!  

Intekenen voor deze ronde kan nog tot 31 oktober bij uitgeverij Politeia!