telefoon
28/09/2023
Kwaliteit Communicatie Zorgbeleid Algemene Ziekenhuizen Revalidatieziekenhuizen Woonzorg Geestelijke gezondheidszorg Eerste lijn

De Hersenletsel Lijn bij alle vragen over NAH

De Hersenletsel Lijn luistert naar mensen met NAH

De Hersenletsel Lijn biedt mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), hun mantelzorgers, familieleden en zorgverleners een luisterend oor en ondersteunt hen in hun zoektocht naar de juiste begeleiding en hulp.

Iedereen met een vraag over een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en alles wat daarmee te maken heeft, kan contact opnemen met de Hersenletsel Lijn. De Lijn biedt hulp in de zoektocht doorheen het hulpverleningslandschap.

De Lijn is er voor personen met een NAH, mantelzorgers en familieleden. Ook begeleiden ze zorgprofessionals, woonzorgcentra, ziekenhuizen en eerstelijnszones.

De Hersenletsel Lijn is een initiatief van de Hersenletsel Liga in samenwerking met 13 organisaties verspreid over heel Vlaanderen. Het project wordt gesubsidieerd door het VAPH.

De Hersenletsel Lijn is bereikbaar op het nummer 02 681 81 81 (elke werkdag van 9 tot 12 uur), via contact@hersenletsellijn.be of via het contactformulier.

www.hersenletsellijn.be