Greedy story Jeroen . We zouden meer kunnen inzetten op liefdevolle ,warme hulp en minder op de economische technologische groei want ; - en dit essentieel bewezen - al dat gecijfer van mensen en arbeid en zorg , bovengeschikte kapitaalsverhoging en groei - gemoei- geeft slechts meer achteruitgang op psychisch menselijk niveau.
We zijn in een stadium van degroei belandt wanneer de regeringen in de wereld , in Amerika , Arabie , Europa gechanteerd worden door mulimationals met miljarden private winsten en verborgen onderaannemingen enz.. die dan uiteindlijk bij de belastingsparadijzen voor massale goedgekeurde corrupte handel zorgen . Ons systeem van banken , energie , private ondernemingen functioneert slechts voor 10 % van de totale bevolking.
De chantage kruimels werden de voorbije jaren gul gestrooid , maar dit werkt niet meer sinds corona de hele zwenkel stagneerde.
Hoog tijd om naar binnen te gaan en gelijke verdeling van werk en inkomsten te overschouwen . En daar bedoel ik ook het vele vrijwilligers werk mee waarop die winsten steunen . Als ik u was Jeroen ,zou ik toch iets aan mijn gewicht doen ,niet slecht bedoeld maar als wijze raad voor hedendaagse welvaartsziekten te bestrijden en mee te werken aan een evenwicht en balance in liefdevolle ,warme zorg waar cijfers ondergeschikt zijn en bestuurdersportefeuilles minder opgeblazen .
Beste groeten ,
Hvl

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.