Dit zou nooit gedwongen mogen worden, en familie die rechttegenover de patient staat zou niet mogen betrokken worden, rechter zou ook geen alleenrecht mogen hebben, indien het dan toch perse moet mag er geen twijfel zijn en moeten zowel arisen als gerecht hiermee akkoord zijn.
Olv in Brugge is idd een hel, je bent sowieso ziek, alles wat je aanbrengt wordt negatief gedraaid, hoog iq ahja die bespeeld ons en is manupulatief ... om maar 1 voorbeeld aan te halen.
Een tegenslag waar je vroeger goed uit bent gekomenw ahja maar het is toch maar gebeurd.. onmenselijke en onwenselijke situates, open afdelingen beperken ook.
En mensen die normaal functionaries, een eigen woning hebben en een jib zouden niet uit hun vertrouwde omgeving mogen gerukt worden met alle gevolgen van dien, loonsverlies en schulden, sociale problemen, ... wie nu nog voorstander is van dit system zou ik graag in een kamer hier zetten, eens zien hoe lang die mening dan onveranderd blijft (vergeet ook niet dat je er nog voor moet betalen ook)

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.