Actua-Zorg: Crisis in kleine en grote zorgorganisaties

Op 5 oktober organiseerden we samen met crisisadviesbureau PM het symposium “Crisis in kleine en grote zorgorganisaties”. 250 mensen met verschillende functies in de zorgsector kwamen luisteren naar hoe je je als kleine of grote voorziening kan voorbereiden op een crisis en hoe je een crisis het best aanpakt. Zowel experten als mensen uit het werkveld deelden hun kennis en ervaringen en belichtten de verschillende zijden van de “gouden driehoek”.

Meer weten over die gouden driehoek? Met het boek "Crisisbeheer in zorgorganisaties" krijg je inzicht in de drie bepalende domeinen voor efficiënt crisisbeheer: operaties op het terrein, strategisch crisismanagement en crisiscommunicatie. 

Het boek is geschreven door Stijn Pieters en Hugo Marynissen, managing partners van PM. Voor dit boek putten ze uit hun jarenlange ervaring met crisisbeheer in bedrijven, overheden en zorgorganisaties. Het boek kwam tot stand in samenwerking met Zorgnet-Icuro en is uitgegeven bij Acco. Nog tot eind november kan je het bij ons aankopen met korting voor 17 euro, inclusief verzendkosten. Stuur hiervoor een mail naar marleen.vanmol@zorgneticuro.be. Vanaf november kan je het boek bestellen via Acco of in de boekhandel voor 19,9 euro.