Zorgwijzermagazine.be: het digitaal jasje van het tijdschrift Zorgwijzer

Acht keer per jaar verschijnt ons magazine Zorgwijzer. Met 32 pagina’s boordevol interviews en reportages over gezondheid en welzijn in de brede zin van het woord. Het tijdschrift wil verbinden en de vele goede praktijken in zorgorganisaties belichten, net als verschillende standpunten en visies over gezondheidsbeleid wereldkundig maken.

Zorgwijzer heeft nu ook een digitaal jasje. Op www.zorgwijzermagazine.be bundelen we de artikels uit de meest recente nummers. We leggen linken met video’s, publicaties, adviezen uit zorg en welzijn … In het archief blikken we terug op het verleden. Daarnaast voorzien we een luik met opinies en getuigenissen.

Door de onderverdeling in thema’s kan je artikels gericht per onderwerp lezen. Ook de zoekfunctie helpt je om gericht informatie te vinden op de website.

Bovendien geven we interactie een prominente plaats. Je kan bijvoorbeeld een reactie achterlaten. Inloggen hoeft niet. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd of met derden gedeeld. Reacties worden gemodereerd. Dankzij de deelknoppen onderaan het artikel kan je elke tekst gemakkelijk verspreiden via sociale media of doorsturen via e-mail. Je mag artikels overnemen mits correcte bronvermelding (vb. Zorgwijzer 78, september 2018, pg. 6-9). We vinden het fijn als je ons dan een seintje geeft op communicatie@zorgneticuro.be Op dat e-mailadres kan je suggesties voor artikels bezorgen en een opinie of getuigenis insturen. Ingestuurde teksten worden niet meteen gepubliceerd. Elke bijdrage wordt door Zorgnet-Icuro geredigeerd. Zorgnet-Icuro kan altijd beslissen om een bijdrage niet te publiceren.

Wil je Zorgwijzer op papier lezen? Mail je gegevens (post- en e-mailadres) naar evelien.deleeneer@zorgneticuro.be.