Zorg is nog volop aan Zet

Al meer dan 3.800 ideeën op de website. Al meer dan 2.300 stemmen. Al meer dan 100 georganiseerde Zorg aan Zet-gesprekken en dialoogmomenten. Al meer dan 420 deelnemers die naar een van de vijf provinciale Avonden van de Zorg komen (inschrijven kan nog). Zorg aan Zet loopt! Noteer alvast 9 mei in je agenda, want dan ben je welkom op het Zorg aan Zet-festival.

De campagne Zorg aan zet loopt nu anderhalve maand. Ondertussen vonden meer dan 3.800 posts hun weg naar het discussieplatform. De antwoorden op de zes grote uitdagingen tonen een bijzonder grote diversiteit en rijkdom aan ideeën en voorstellen voor de zorg van morgen. Je kan nog steeds ideeën posten op www.zorgaanzet.net Bovendien kan je ook stemmen voor je favoriete ideeën. 

Volgende week starten de Avonden van de Zorg. In 5 provincies gaan we met elkaar in debat over ideeën en acties om de beleidsuitdagingen concreet aan te pakken. Ook daarvoor kan je nog inschrijven

De input van de Avonden van de Zorg brengen we vervolgens samen in een dossier dat we op 9 mei presenteren aan de politici en beleidsmakers. Op het Zorg aan Zet-festival kan je tussen 12 uur en 17 uur verschillende activiteiten volgen zoals een Ted talk, een American debate, ... Iedereen is welkom. Zorgactoren, experten, stakeholders, politiek en beleid, burgers, ... kortom, voor al wie de zorg een warm hart toedraagt.