WMTY: Deel jouw initiatief

Stilaan nadert de internationale ‘What Matters to You’-dag. We kregen al heel wat mooie inzendingen binnen van verschillende voorzieningen. Wil je zelf ook een initiatief delen? Doe het dan vandaag nog via www.whatmatterstoyou.be en misschien mag je dan ook een verrassingsbezoek verwachten op 6 juni!

Dat dit internationale initiatief wordt opgepikt door de voorzieningen, blijkt uit het aantal inzendingen die inmiddels geregistreerd werden op de website. Neem vooral een kijkje en laat je inspireren! We horen van heel wat mensen dat zij intern nog volop aan het brainstormen zijn welke acties zij zullen opzetten op 6 juni 2017. Het ene verhaal mag dan al spectaculairder lijken dan het andere, toch kennen ze allen één gemene deler: projecten die warme zorg en persoonlijke aandacht uitstralen.

Op 6 juni 2017 zullen we met Zorgnet-Icuro een WMTY-toer organiseren. Op die dag zal het WMTY-team een aantal voorzieningen die de jury hebben weten te verrassen met hun initiatief een bezoekje brengen om hen te danken en een hart onder de riem te steken voor hun engagement. Waar we precies langsgaan, zal een interne jury in de week van 22 mei beslissen. Stuur jouw initiatief of actie dus snel in!