Webinar De ZorgSamen voor leidinggevenden op 29 juni

Een gesprek met Roel Eerlingen, Erik Franck & Hilde Helsen
Moderator: Kris Vanhaecht

Voor mensen actief in zorg en welzijn is de directe leidinggevende een heel belangrijke steunfiguur. Ook nu de urgente Covid 19-crisissituaties achter ons lijken te liggen, speelt de teamverantwoordelijke een cruciale rol. Hoe kan je als leidinggevende aanwezig zijn en blijven voor elk van je medewerkers? Wat leren we uit de crisis: welke aanpak werkt goed of minder goed? Wat is de impact op de professionele drive van je medewerkers? Hoe creëer je als leidinggevende ruimte voor het echte verhaal achter de “ça va”? En hoe zorg je als leidinggevende voor je eigen veerkracht?

Over de sprekers:

  • Roel Eerlingen is algemeen directeur van de Limburgse woonzorggroep Integro vzw.
  • Erik Franck is verbonden aan de Universiteit Antwerpen en expert in burn-out en slaapproblemen, people management, stressreductie & veerkrachtversterking, communicatie en coachend leiderschap.
  • Hilde Helsen is ingenieur en vroeger actief in verschillende multinationals. In 2012 richtte ze TRAJECTUM op, een bureau voor transitiebegeleiding van individuen en organisaties.

Praktisch:

Je kan de uitzending hier live en gratis volgen, zonder je in te loggen.
Heb je tijdens het webinar vragen? Stel ze live via het formulier: zo komen ze meteen terecht bij de redactie die alle vragen bundelt en bezorgt aan de sprekers.
Heb je nu al een vraag? Mail ze naar mailto:redactie@dezorgsamen.be.

Volg hier op 29 juni de webinar