Kwaliteit Blijft en Leeft
08/12/2022
Personeel en Organisatie Kwaliteit Financiering Technologie en innovatie Zorgbeleid Algemene Ziekenhuizen

Virtuele Conferentie: Hospital of the Future op 15 december

Zal het ziekenhuis van de toekomst vooral bestaan uit hooggespecialiseerde focusklinieken? Of zal er toch nog een brede waaier aan zorg worden aangeboden, afgestemd op de noden van de lokale bevolking? Wordt het ziekenhuis van de toekomst gefinancierd via prestatie-gedreven mechanismen? Of zullen die plaats moeten maken voor forfaitaire vergoedingen of pay-for-performance gebaseerde systemen? En hoe denken de verantwoordelijken van vandaag over de organisatie van zorgprocessen en financieringsvormen van hun toekomstig ziekenhuis? Internationale en lokale ervaringsdeskundigen gaan dieper in op deze vragen. Zij delen cases en impressies, en gaan met elkaar in debat om je tijdens een nieuwe virtuele conferentie op 15 december nieuwe inzichten bij te brengen.

Met het initiatief “innovatieve cases” bieden de partners van de Kwaliteit Blijft en Leeft cyclus 22•23 aan alle deelnemers de opportuniteit om kennis te maken met een recente innovatie. De thema’s zijn zeer uiteenlopend, de cases die naar voor gebracht worden ook. “Innoveren en bijdragen tot een betere kwaliteit” is de rode draad doorheen alle cases die gebracht worden door Kwaliteit Blijft en Leeft partners en het gastziekenhuis:

  • Dana Peeters, Ziekenhuis Geel & Marian Duron, IQVIA
  • Tom Sieprath, accenture
  • Lieven De Maesschalck, Thomas More Hogeschool

Registreren voor deze virtuele conferentie kan via je Kwaliteit Blijft en Leeft account.
Na deelname zal je een deelnameattest vinden in dat account.

Heb je nog geen account? Maak er dan gratis één aan, het is snel gebeurd! Zo blijft je op de hoogte van nieuwe Kwaliteit Blijft en Leeft initiatieven, zoals de volgende virtuele conferentie op 15 december.