Vernieuwd aanbod van eenlijn.be

Sinds 1 januari 2020 is het elektronisch voorschrijven verplicht. Wil jij nog meer te weten komen over wat elektronisch voorschrijven via Recip-e precies inhoudt, wie Recip-e kan gebruiken en wil je graag een duidelijk overzicht van wat er nu nieuw is aan de regelgeving en wat de impact is voor de praktijk?

In een gloednieuwe e-learning wordt dieper ingegaan op deze vragen. Bovendien komt ook de regelgeving omtrent het elektronisch voorschrift met behulp van oefeningen uitgebreid aan bod. De e-learning neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Accreditatie is voorzien als je deze e-learning volgt via een erkend leerplatform, een attest van deelname is weggelegd voor elke deelnemer op het einde van de e-learning.

--> Naar de e-learning

Wil je op een snelle en eenvoudige manier, alles over elektronisch voorschrijven te weten komen, maar is het volgen van een e-learning niet helemaal jouw ding? Dan is het volgen van een webinar de oplossing.

--> Naar de webinar

Andere webinars via eenlijn.be

--> Kan mijn patiënt echt zijn volledig medisch dossier bekijken?

  • Patiënten kunnen via het www.mijngezondheid.belgie.be portaal zo goed als alle medische en farmaceutische gegevens bekijken die digitaal gedeeld worden in de eerstelijn en in ziekenhuizen. Door hiervan goed op de hoogte te zijn kan je jouw patiënt eventueel begeleiden / antwoorden bij vragen en je weet ook welke gegevens al dan niet zichtbaar zijn.

--> Hoe werk je als apotheker vlot verder wanneer eHealth uitvalt?

  • Hoe werk je vlot verder wanneer eHealth uitvalt? Op die vraag krijg je tijdens de webinar een duidelijk antwoord.