Vacature voor De Stem van ons Geheugen

Koor&Stem heeft een vacature voor een projectmedewerker zingen in relatie tot mensen met dementie. Ze zoeken iemand die van aanpakken weet en een achtergrond in de zorg heeft, het liefst ook met kennis over dementie. 

De Stem van ons Geheugen ligt Koor&Stem nauw aan het hart. Als geen ander zangproject toont het de kracht van het samen zingen. Ze zoeken een nieuwe collega met enorm veel zin om zijn/haar schouders onder dat mooie project te zetten, met kennis over dementie en zingen en een duidelijke visie hierop.

Meer weten over het project? Klik hier.

Samen zingen met mensen met dementie zorgt voor hernieuwd contact en verbinding tussen mantelzorgers, familie, vrienden en de persoon met dementie. Het project begon in 2012 en is uitgegroeid tot een lerend netwerk van organisaties uit de cultuursector, de zorgsector en de onderwijswereld. Ze organiseren vormingen (workshops, intervisiemomenten, vormingen op maat) aan iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden van het zingen met mensen met dementie. Ook hebben ze didactisch materiaal dat met mensen met dementie kan worden gebruikt en zorgen ook regelmatig voor nieuwe uitgaven.

Ze werken daarvoor samen met het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen, WZC Den Olm / Imelda en VSPW Mol. Momenteel zetten ze samen met de partners en met de Vlaamse overheid en Cera de stap naar het zingen met mensen met dementie in de thuissituatie. In het participatieproject Ik zal je altijd horen onderzoeken ze hoe thuiswonende mensen met dementie en hun mantelzorgers de waardevolle effecten van samen zingen kunnen ervaren.

Vacature

Momenteel zijn ze op zoek naar een versterking van hun team. Ze zoeken een nieuwe collega met enorm veel zin om zijn/haar schouders onder dit mooie project te zetten, met kennis over dementie en zingen en een duidelijke visie daarop. Iemand die werk ziet en initiatief kan nemen. Een netwerker pur sang, die op een warme, gerichte en gepaste manier met de verschillende doelgroepen kan communiceren.

Aanbod

Ze bieden een contract van bepaalde duur tot 1 februari 2021 (verlenging is mogelijk) in een deeltijdse (50%) tewerkstelling. Je werkt in een gemotiveerd team in een dynamische omgeving en krijgt de kans om mee te werken aan een uniek participatieproject. Je treedt in dienst als werknemer van Koor&Stem vzw. Je loon wordt bepaald volgens de barema’s van het PC 329.01. Ze voorzien in een dertiende maand en een woon-werkvergoeding. Plaats van tewerkstelling: Antwerpen.

Solliciteren kan tot en met 29 april 2019. De uitgebreide functieomschrijving vind je hier.