Tweede Virtuele Conferentie “Kwaliteit Blijft en Leeft” op 4 en 10 februari

Het ziekenhuisnetwerk GZA – ZNA organiseert met de steun van Zorgnet-Icuro een cyclus van drie digitale conferenties: “kwaliteit blijft en leeft 2021”. De tweede conferentie “Geïntegreerde zorgkwaliteit en bestaande kwaliteitssystemen” vindt plaats op 4 en 10 februari. Deze conferentie strekt zich uit over drie momenten, ieder met een specifieke invalshoek.

Op 4 februari is er een middagprogramma (12u tot 13u30) met “kwaliteitsbevorderende en innovatieve cases”, gebracht door vertegenwoordigers uit de bedrijfswereld.

De virtuele conferentie zelf over “Geïntegreerde zorgkwaliteit en bestaande kwaliteitssystemen” vindt eveneens plaats op 4 februari, maar dan ’s avonds van 18u tot 22u. Meer dan 40 sprekers die professioneel actief zijn in meer dan 15 ziekenhuizen, universiteiten en organisaties komen aan bod.

Op woensdagavond 10 februari is er een paneldiscussie rond “ziekenhuisnetwerken”, gefaciliteerd door Van Breda Risk & Benefits, met aansluitend een aantal virtuele discussietafels.

Alles zal te volgen zijn in een virtuele conferentie hall, waar voor en na alle sessies de mogelijkheid geboden wordt voor uitgebreide netwerking.

Het volledige programma kan u vinden op www.kwaliteitleeft.be. Op die website kan je je ook inschrijven voor de conferentie.