Peter Raeymaekers van Zorgnet-Icuro maakt kans op een Senior Cera Award

Peter Raeymaekers, stafmedewerker technologie en innovatie bij Zorgnet-Icuro, maakt kans op een Senior Cera Award. Hij is één van de vier genomineerden. Stemmen kan tot 1 oktober 2018 (10 uur). 

Cera Award selecteerde vier toffe, verstandige maar vooral ook toonaangevende techneuten die hun talent inzetten voor maatschappelijke uitdagingen die ons allen aangaan. Voor studenten zijn ze echte rolmodellen. Het publiek kan stemmen voor een van hen. Op de prijsuitreiking van 5 oktober ontdekken we wie senior Cera Award 2018 wordt. 

Peter werd genomineerd door Cera. Bekijk hier zijn nominatiefilmpje.

Peter Raeymaekers is Master of Mechanical Engineering (1997 KU Leuven). Peter is stafmedewerker technologie en innovatie bij de koepel Zorgnet-Icuro. Hij volgde de afgelopen jaren vooral ICT op. Hij werkte onder meer aan de KULeuven en bij imec, het Interuniversitair Micor-Electronica Centrum. Later ging hij aan de slag bij Flanders’ Care, een platform van de Vlaamse Overheid om innovatie in de zorgsector te stimuleren. Nu is hij stafmedewerker bij Zorgnet-Icuro vzw. Zorgnet-Icuro is een netwerk van zorgorganisaties zoals algemene ziekenhuizen, residentiële en ambulante initiatieven uit de geestelijke gezondheidszorg en voorzieningen uit de ouderenzorg. Het is een kennisdelende organisatie en een overlegplatform waar informatie en ideeën worden uitgewisseld. Bij de zorginstellingen zijn er grote uitdagingen. Technologie heeft immers een grote impact op de organisatie, zegt Peter. Hij kent de mogelijkheden en de obstakels van technologie dan ook heel goed. 

Stemmen kan tot 1 oktober 2018 (10 uur) via deze link