Palliatieve Zorg Vlaanderen stelt nieuwe naam en nieuwe website voor

De Federatie Palliatieve Zorg Vlaanderen gaat verder onder een nieuwe naam, met een nieuw logo, nieuwe nieuwsbrief en een volledig vernieuwde website. Vanaf vandaag spreken we van Palliatieve Zorg Vlaanderen.

Palliatieve Zorg Vlaanderen wil de burger, patiënt en de mantelzorger van de nodige basisinformatie bedienen. Maar ook de zorgverlener toegang geven tot richtlijnen, tools en documentatie. Daarom ontwikkelden ze een nieuwe website waar alle informatie over palliatieve zorg in Vlaanderen gebundeld wordt, op maat van zowel de burger als de zorgverlener. De website staat ook open voor informatie van andere organisaties: zo vind je er heel verwijzingen en linken andere websites en zullen er ook opleidingen van andere organisaties op de agenda worden gezet.

Om de herkenbaarheid te vergroten kozen ze ook een nieuwe naam en huisstijl. De nadruk ligt niet op de ‘Federatie’, maar op alle mensen en organisaties in Vlaanderen die zich inzetten voor palliatieve zorg. 
De komende maanden zal de website nog verder groeien. Er zullen nog diverse nieuwe pagina’s bijkomen, en ook de websites Pallialine en Palliatieve Zorg en Kinderen krijgen een nieuw jasje.