Nieuwe website voor VLEVA

Het Vlaams-Europees Verbindingsagentschap (VLEVA) heeft recent haar website  vernieuwd (www.vleva.eu). Voortaan is de volledige website toegankelijk voor iedereen. Ook niet-leden kunnen nu de uitgebreide Europese dossiers van VLEVA raadplegen. Ideaal voor uw collega(‘s) die op de hoogte wil(len) blijven van het Europees beleid binnen hun sector. 

Het Vlaams-Europees Verbindingsagentschap (VLEVA) heeft als missie de Europese besluitvorming dichter bij de burger, overheden en middenveld te brengen. Hun medewerkers volgen dagelijks de verschillende Europese beleidsniveaus en communiceren over nieuwe initiatieven via hun website, nieuwsbrieven en events. De VLEVA-experts volgen ook alle Europese subsidielijnen op en faciliteren de toegang tot deze programma’s voor alle Vlaamse bedrijven en organisaties. Kortom, VLEVA is hét aanspreekpunt als uw organisatie wilt inzetten op Europa.

VLEVA heeft onlangs haar website vernieuwd. Je vindt daar nog steeds alle info over Europees beleid en subsidieprogramma’s, maar ook Europese vacatures. Voortaan is de hele website gratis toegankelijk voor iedereen. Dus ook de achtergronddossiers rond alle belangrijkste Europese beleidsinitiatieven van de laatste jaren. Reden genoeg om nog eens een kijkje te nemen op www.vleva.eu en meteen ook een account aan te maken. Zo kan je vlot op de hoogte blijven van de thema’s waar je rond werkt.

VLEVA heeft trouwens ook een expert die thuis is in de socialprofitdossiers. Haar naam is Hanne De Roo. Je kan haar bereiken op hanne.deroo@vleva.eu.

Meer informatie: www.vleva.eu