Nieuwe verkenningsrondes voor WZC met interesse in Innovatieve Arbeidsorganisatie (IAO)

Wil je meer weten over innovatieve arbeidsorganisatie of nagaan of dat iets is voor jouw woonzorgcentrum? In 2020 organiseerde Workitects per provincie een gratis verkenningsronde voor woonzorgcentra in het kader van het IAO-project met steun van de Vlaamse Overheid. Wegens succes herhalen ze dit in 2021.

Ervaar je als woonzorgcentrum een hoge werkdruk bij medewerkers en wil je leren hoe werkbare jobs te creëren? Ben je benieuwd hoe je de talenten van je medewerkers kan inzetten? Wat betekent gedeeld leiderschap in de praktijk? 

Kom dan zeker eens kennismaken met innovatieve arbeidsorganisatie tijdens de gratis verkenningsronde, georganiseerd door Workitects in samenwerking met de Vlaamse Overheid. Tijdens de opleidingsreeks kan je kennismaken met innovatieve arbeidsorganisatie, meer bepaald voor woonzorgcentra. De drie opleidingsdagen gaan door tussen maart en juni 2021. Als deelnemer leer je wat IAO voor jou kan betekenen. Telkens maak je ook kennis met een woonzorgcentrum die al gestart zijn met hun verandertraject (een starter of een gevorderde uit het project). Zo kunnen de deelnemers naast de theoretische inzichten, ook leren hoe andere woonzorgcentra hun traject aanpakken.

Schrijf je hier in.

Meer weten over IAO? Lees dan ook dit artikel in Zorgwijzer