Nieuwe De ZorgSamen webinar: minder piekergedachten, meer slaap (23/01)

Op zaterdag 23 januari om 10 uur organiseert De ZorgSamen een nieuwe gratis webinar. In deze webinar gaat het over het effect van piekeren op ons dagelijks leven en nachtrust. Gasten zijn hoogleraar Filip Raes, tevens ook schrijver van ‘Weg van het piekeren: actie als remedie’, psychologe Hadi Waelkens en gedragstherapeut Erik Frank. Moderator Kris Vanhaecht leidt dit gesprek in goede banen.

Iedereen piekert af en toe wel eens. De vele onzekerheden, die corona veroorzaakt, zorgen voor meer piekergedrag dan vroeger. Soms gaan negatieve gedachten met ons op de loop en hebben we het gevoel dat we er geen controle meer over hebben. Tijd om daar iets aan te doen!

Het onderwerp van de nieuwe DeZorgSamen webinar is het effect van piekeren op ons dagelijks leven en nachtrust. Gasten zijn hoogleraar Filip Raes, tevens ook schrijver van ‘Weg van het piekeren: actie als remedie’, psychologe Hadi Waelkens en gedragstherapeut Erik Frank. Moderator Kris Vanhaecht leidt dit gesprek in goede banen.

Er wordt niet alleen stilgestaan bij het effect van piekeren, er komen ook praktische tips aan bod die je zelf kan gebruiken.

Deze gratis webinar is bedoeld voor iedereen die werkt als zelfstandige zorgverlener, of werkt in de eerste lijn, een ziekenhuis, woon – en zorgcentrum, jeugdhulp, gezinsondersteuning, voorziening voor mensen met een beperking, in de thuiszorg of kinderopvang of mantelzorger is.

Meer informatie vindt u op: https://www.dezorgsamen.be/webinar/omgaan-met-piekeren