Neem deel aan de Belfius Smart Care Award

Slimme projecten vind je overal in de samenleving. En dus ook in het onderwijs, ziekenhuizen en andere zorgcentra. Welke zorg- of onderwijsinstelling kan het beste project voorleggen inzake technologische ontwikkeling, research, innovatie en maatschappelijke impact?

De Belfius Smart Awards richten zich tot lokale overheden, bedrijven, intercommunales, ziekenhuizen, scholen, rusthuizen en zorgcentra die op een slimme manier een antwoord geven op de uitdagingen van morgen.

Alle ingediende projecten die voldoen aan de Belfius Smart Awards-criteria komen dit najaar aan bod op deze website. Deze site zal uitgebreid gepromoot worden door een mediacampagne via de communicatiekanalen van De Tijd, L’Echo en Belfius. Een vakjury selecteert 10 projecten per award. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een exclusief gala dat u zonder twijfel zal inspireren tot nieuwe smart projecten.

Neem deel via dit formulier. Dien jouw voorstel uiterlijk voor 15 december 2016 in. De projecten die in aanmerking komen voor een Belfius Smart Award zijn operationeel of in ontwikkeling tussen 1 januari 2016 en 31 december 2016.