MSD: welk idee verdient jouw stem?

Een 20-tal kandidaten hebben zich ingeschreven op HealthNest by MSD. Vanaf 18 februari kan iedere geïnteresseerde in de Belgische gezondheidszorg zijn stem uitbrengen voor het idee dat zijn voorkeur geniet. De crowdvoting wordt afgesloten op 17 maart. Op 25 maart krijgen negen kandidaten de kans om hun project voor te stellen aan de jury.

Op 9 oktober 2018 werd HealthNest by MSD gelanceerd, de incubator van gezondheidswijsheidideeën in België. Dat project wil de gezondheidswijsheid in België verbeteren door innovatieve en impactvolle ideeën te steunen en te begeleiden.

De deadline om ideeën in te dienen, is verstreken op 3 februari. Een 20-tal kandidaten hebben zich ingeschreven en maken kans op een doorgedreven professionele coaching, waarbij de realisatie naar de praktijk van drie ideeën zal worden ondersteund door onder andere een sterk businessplan.

Vanaf 18 februari kan iedere geïnteresseerde in de Belgische gezondheidszorg zijn stem uitbrengen voor het idee dat zijn voorkeur geniet. Welk idee zal volgens jou de gezondheidswijsheid in België het best weten te optimaliseren? Via onderstaande stappen kan je jouw stem uitbrengen:

  1. Surf naar https://s.surveyanyplace.com/s/vurwocql.
  2. Vul je naam en e-mailadres in. Je kan slechts één stem per unieke combinatie uitbrengen
  3. In het overzicht van de ideeën kan je telkens op elk idee klikken om meer informatie te verkrijgen
  4. Wanneer je hebt beslist naar welk idee je voorkeur uitgaat, kan je doorgaan naar de stempagina en het gewenste idee aanduiden
  5. Je moet de selectie van het idee dat je voorkeur geniet bevestigen

Jouw stem is van cruciaal belang om te weten te komen welke ideeën de meeste kans verdienen om ondersteuning te krijgen van HealthNest by MSD en zijn partners.

Meer informatie over HealthNest by MSD vind je hier