Health & Care
10/02/2022
Communicatie Algemene Ziekenhuizen Revalidatieziekenhuizen Woonzorg Geestelijke gezondheidszorg Eerste lijn

Inspire HEALTH & CARE: driedaagse voor zorg en welzijn gaat door op 26, 27 en 28 april

De Inspire HEALTH & CARE beurs vindt dit jaar plaats op 26, 27 en 28 april in EXPO Gent. De beurs brengt 100 inhoudelijke sessies, 250 exposanten en 5.000 bezoekers samen voor de toekomst van Zorg en Welzijn. Registreer hier.

Seminaries

Een boeiende mix van interessante keynote speakers die actuele thema’s aankaarten rond innovatieve oplossingen in de zorgsector, omgaan met menselijk kapitaal in tijden van schaarste op de arbeidsmarkt, de toekomst van zorg op afstand, zorg voor kwaliteit van zorg, persoonsvolgende financiering…
Het volledige seminarieprogramma is terug te vinden via www.health-care.be.

Zorg-praatcafé

Een babbel met collega’s-zorgprofessionals, een korte nabespreking van een zorgseminarie, een inspirerende keynote speaker, het eindpunt voor een inspiration tour en het uitwisselen van best practices… U kan hiervoor gedurende de volledige beursdag terecht op het centrale netwerkplein.

Experience Village

Dit is de ultieme “trial & error”zone op de beurs. Kom zelf uitproberen, testen, aanraken, ervaren, … Een VR-bril, een digitale spelmat om kiné-oefeningen te doen of al fietsend herinneringen ophalen. Op dit interactieve plein stellen een tiental (tech)start-ups en bedrijven hun meest innovatieve producten en services voor aan de bezoekers.

Inspiration tours

Verschillende Inspiration Tours maken u op een snelle manier wegwijs door het exposantenaanbod volgens verschillende thema’s. Hospitality, well being & mental health, infrastructuur, interior & design, health tech, sustainability zijn slechts enkele van de topics die in de kijker geplaatst worden. Eén of meerdere experten uit de zorgsector geven een introductie en de exposanten op de route presenteren u graag hun paradepaardjes en innovaties.

Demo’s en workshops

Maar liefst 250 exposanten staan op de beurs. Daarnaast geven ze graag een meer uitgebreide en grondige demonstratie of interactieve workshop over hun producten, diensten en opleidingen. Hiervoor kan u de ganse beursduur terecht op de “demonstration & workshop corner”.

Awards

De Inspire HEALTH&CARE Awards bieden u een unieke kans om medewerkers en teams, maar ook innovatieve projecten en ontwikkelingen uit de zorgsector in de bloemetjes te zetten.

Zorgfeest

Het Zorgfeest gaat ook dit jaar door op woensdagavond.