Hulp nodig bij het bedenken van een nieuw sociaal businessmodel?

Ben je een socialprofitonderneming en ben je op zoek naar een nieuwe dienstverlening of businessmodel rond een maatschappelijke uitdaging? Meld je dan voor 9 september aan en laat je inspireren en ondersteunen door een team managementstudenten van de Thomas More Hogeschool.

Deze laatstejaarsstudenten werken tussen september en december de door jouw onderneming voorgestelde uitdaging uit in een businessmodel. Ze worden ondersteund door Verso en Enactus.

  • Enactus is een internationale non-profitorganisatie waarin studenten, universiteiten/hogescholen en bedrijven samenwerken om via ondernemerschap een positieve impact op het gebied van duurzaamheid en lokale gemeenschappen te hebben. Enactus is actief in 36 landen en wordt vanaf volgend academiejaar ook in België gelanceerd.
  • Verso ondersteunt dit initiatief omdat de win-win duidelijk is: gemotiveerde studenten worden geprikkeld door maatschappelijk relevante uitdagingen en socialprofitondernemingen kunnen zich laten inspireren door nieuwe ideeën. Bovendien neemt het team van managementstudenten hen alvast flink wat basisonderzoek en rekenwerk uit handen.

Zie je ergens het gat in de markt op vlak van sociale diensten? Maak dan vrijblijvend gebruik van dit unieke aanbod.

Interesse?

Heb je interesse in dit traject? Meer info lees je op www.verso-net.be/enactus en/of vul voor 9 september dit aanmeldingsformulier in.