Grootste Vlaamse delegatie ooit op het Internationaal Forum Q&S in Amsterdam

Van 2 tot en met 4 mei 2018 verzamelen opnieuw meer dan 3000 professionals uit 70 verschillende landen voor het jaarlijkse internationale forum over kwaliteit en patiëntveiligheid. Dit jaar gaan we vanuit Vlaanderen met de grootste delegatie ooit. Niet minder dan 43 professionals uit algemene- en psychiatrische ziekenhuizen zakken hiervoor af naar Amsterdam.

Naast het delen van kennis en nieuwe inzichten worden op dit forum ook internationale best practices en ervaringen met betrekking tot het continue verbeteren en bewaken van kwaliteit van zorg gedeeld. Ook enkele van onze Vlaamse voorzieningen presenteren hun ervaringen op dit forum door middel van een poster die u hier kan terugvinden.

Ook als je niet mee kan gaan naar het forum, kan je toch ook een ‘beetje’ aanwezig zijn en je laten inspireren met nieuwe inzichten en ervaringen. Zo zullen dit jaar alle keynote sprekers, maar ook andere sessies op het hoofdpodium, live uitgezonden worden. Hiertoe opent het forum een “live stream channel”. Meer informatie over welke sessies er live zullen uitgezonden worden, kan je terugvinden via volgende link: https://internationalforum.bmj.com/amsterdam/live-from-amsterdam-2018/?utm_source=IF29_Apr&utm_medium=Email&utm_campaign=Amsterdam_2018

Op de volgende Commissie Q&S Algemene Ziekenhuizen van mei delen we graag onze ervaringen en lessons learned van het forum.