Zorgpersoneel zorgkundige verpleegkundige
01/02/2023
Personeel en Organisatie Algemene Ziekenhuizen Revalidatieziekenhuizen Woonzorg

Grijp je kans en schrijf nu in voor een opleiding tot zorg- of verpleegkundige

Ambitie om verpleegkundige of zorgkundige te worden? Grijp dan nu je kans. Schrijf je in voor 31 maart en volg vanaf september een opleiding om de zorgsector te versterken. Specifiek voor erkende vluchtelingen is er met 'integrazorg' een traject op maat. Deelnemers behouden hun loon doorheen de opleiding.

Voor kandidaat-verpleegkundigen

Geïnteresseerden krijgen een uitzonderlijke kans om zonder loonverlies te sturen. Het traject loopt over maximum 3 jaar binnen de HBO5-opleiding en maximum 4 jaar in de Bacheloropleiding. Als deelnemer start jouw opleiding in september.

Dankzij dit project hebben vandaag reeds honderden werknemers hun droom waargemaakt die anders moeilijk te realiseren zou zijn door werkomstandigheden of inkomensverlies of nog, door familiale redenen.

Geïnteresseerd? Klik door naar  www.wordverpleegkundige.be
Inschrijven? Dat kan via deze link

Voor kandidaat-zorgkundigen

Dit project biedt de geïnteresseerde werknemer de kans om een opleiding ‘zorgkundige’ te volgen via: 

Indien de werknemer de opleiding succesvol afwerkt, heeft hij recht op een getuigschrift van zorgkundige.
Als deelnemer start jouw opleiding in september.

Inschrijven? Dat kan via deze link

Voor erkende vluchtelingen

Een heel aantal erkende vluchtelingen die in ons land verblijven hebben in hun thuisland reeds een opleiding gevolgd om in de zorgsector te werken, maar hun diploma wordt in België niet erkend. Anderen hebben dan weer ervaring opgedaan in de zorg zonder dat dit vandaag wordt ingezet.

Het pilootproject IntegraZorg wil erkende vluchtelingen met een achtergrond in de zorg omscholen tot zorgkundige of verpleegkundige via een job in de sector.

Als deelnemer start jouw opleiding in september.

Meer info? Klik hier door