E-learningcursussen voor de zorgsector

Permanente vorming in de zorgsector wint meer en meer aan belang. Zorgorganisaties zien dat als een essentieel onderdeel van hun HR-beleid. Als vormingsorganisatie wil vzw Vorm het levenslang leren promoten. Daarin speel e-learning een cruciale rol. 

Vzw Vorm wil een echte contentbouwer zijn in zijn niche. eVorm biedt een aantrekkelijk platform met kwaliteitsvolle content dat op de achtergrond. De e-learningmodules steunen op een praktijkgerichte aanpak met veel voorbeelden uit de eigen werksituatie. "We merken dat permanente vorming in de Zorgsector meer en meer aan belang wint. Zorgorganisaties zien dat als een essentieel onderdeel van hun HR-beleid", vertelt coördinator Liesbeth Ponsaerts. "Als vormingsorganisatie willen we met vzw Vorm, het ‘levenslang leren’ promoten. e-Learning speelt daarin een cruciale rol. We hebben daarom gezocht naar een gebruiksvriendelijk model om de gebruikers op een laagdrempelige wijze te laten kennismaken met e-Learning. Niet enkel voor onze klanten, maar ook voor onze trainers vonden wij het van groot belang om een gemakkelijk hanteerbare tool te hebben zodat we zelf eenvoudig nieuwe modules kunnen ontwikkelen en onderhouden. FLOWSPARKS® zorgt voor gebruiksvriendelijke modellen om gebruikers op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met e-learning. Tot slot werd onze keuze voor FLOWSPARKS® ook ingegeven door het feit dat alle gebruikers (zowel cursisten als trainers) de modules op gelijk welk moment op gelijk welk toestel kunnen raadplegen en volgen.

Je kan het aanbod raadplegen op deze website. Het gaat onder andere over e-belevingsgerichte zorg, e-burn-out, e-seksualiteit bij ouderen, e-katz-score ...