Deelname aan International Forum on Quality and Safety Glasgow met groepskorting

Voor het International Forum on Quality and Safety (van 27 tot 29 maart in Glasgow) hebben we een flinke korting onderhandeld. Vanaf minimaal 21 deelnemers kan je naast de groepskorting ook BTW recupereren. Informeer ons vóór 18 januari of je zal deelnemen. 

In de voorbije jaren heeft Zorgnet-Icuro het initiatief genomen om een groepsboeking te organiseren voor het International Forum on Quality and Safety in Healthcare (IFQSHC). Vorig jaar participeerden maar liefst 43 Belgen aan dat Forum. Ze bezorgen ons elk heel positieve feedback over de inhoud van het programma van het Forum. In 2019 wordt het Forum georganiseerd van 27 tot 29 maart in Glasgow.

Dit jaar hebben we vanuit Zorgnet-Icuro een bijkomend financieel voordeel kunnen onderhandelen. In het verleden werd er vanuit Zorgnet-Icuro een groepsinschrijving gemaakt, waardoor de totale rekening in eerste instantie door ons werd betaald om vervolgens de inschrijvingsbijdragen door te factureren naar de deelnemende leden. Dit jaar wordt de formule aangepast. Met behulp van een specifieke code kan ieder lid de registratie zelf uitvoeren en meteen de betaling in orde maken. Het grote voordeel daarvan is dat je naast de 15% groepskorting (vanaf 21 deelnemers), voor deze opleidingskosten nadien ook nog BTW kan recupereren.

We willen benadrukken dat die korting ons enkel wordt toegekend voor een groep van minimaal 21 deelnemers. Daarom vragen we om ons vóór 18 januari 2019 te verwittigen of er medewerkers uit jouw voorziening zullen deelnemen aan het Forum. Dit is een bindend engagement.

Indien je toch afhaakt, dan zullen de financiële kosten (als we daardoor op minder dan 21 deelnemers stranden) bij de annulerende voorziening gerecupereerd worden. De korte periode om jouw engagement door te geven, heeft als reden dat de vroegboekkortingen aflopen eind deze maand en iedereen nog voldoende tijd moet hebben om zich te kunnen registreren voor het Forum.

Concrete bedragen:

  • Een individuele inschrijving (3 dagen): £ 1.681 = € 1.859,88 (+ recuperatie van BTW)
  • Een individuele inschrijving (3 dagen) vóór eind januari: £ 1.526 = € 1.688 (+ recuperatie van BTW)
  • Een inschrijving (3 dagen) vóór eind januari met groepskorting: £ 1.297 = € 1.435 (+ recuperatie van BTW)

Deel je engagement door een e-mail te sturen naar Vera De Troyer: vera.detroyer@zorgneticuro.be. Op 21 januari 2019 word je op de hoogte gebracht of er voldoende inschrijvingen zijn om de korting toegekend te krijgen. Als dat het geval is, krijg je ook de code om in te geven bij de registratie op de website.

Voor bijkomende vragen kan je steeds terecht bij Vera De Troyer.