International Forum on Quality & Safety
03/02/2023
Kwaliteit Algemene Ziekenhuizen Revalidatieziekenhuizen Woonzorg Geestelijke gezondheidszorg

Al 65 Vlamingen gaan naar 'Forum on Quality and Safety'. Jij ook (met korting)?

Van 15 tot 17 mei vindt het International Forum on Quality and Safety in Healthcare in Kopenhagen plaats. Reeds 65 leden van Zorgnet-Icuro schreven zich in. Ook jij kan nog aansluiten, en wel met 20% korting.

Wat mag je verwachten?

De eerste dag kan je kennismaken met een achttal geselecteerde toonaangevende organisaties. Zo kan je bijleren over hoe zij de zaken aanpakken. Op 15 mei zijn er ook een aantal workshops die je kan volgen.

De twee volgende dagen - 16 en 17 mei - zijn gevuld met meer dan 75 live sessies en talloze key notes. Meer dan 100 experten delen hun kennis en gaan daarover met jou in gesprek. De interactieve postergalerij geeft je inzicht in honderden projecten, waarvan een aantal verder worden toegelicht door de inzenders.

5000 internationale deelnemers

Zowel tijdens de (interactieve) sessies als tijdens de pauzes krijg je ruimschoots de kans om bijkomende ideeën uit te wisselen met de 5000 andere deelnemers.

Op maandagavond organiseert Zorgnet-Icuro een Vlaamse avond. De unieke gelegenheid om volop te netwerken met de Vlaamse collega’s.

Met 20% korting naar het forum

Goed nieuws! Dankzij de vele inschrijvingen, krijgt iedereen - ook wie nog wil deelnemen - een korting van 20% (voor de twee on-site congresdagen).

Wil jij er ook bij zijn? Neem dan contact op met Vera De Troyer en we sturen je graag de kortingscode toe.

Contact

Vera De Troyer