6 juni 2019: Vlaanderen doet voor de derde keer mee met What Matters To You

Op 6 juni 2019 vindt de internationale What Matters to You-dag plaats, de ideale dag om wat extra aandacht te geven aan datgene wat de zorgvrager echt belangrijk vindt. Dit jaar doet Vlaanderen voor de derde keer mee. 

Wil je graag deelnemen, maar weet je nog niet meteen hoe je dat kan aanpakken? Laat je inspireren door onze website www.whatmatterstoyou.be. Heel wat voorzieningen hebben vorig jaar hun initiatieven met ons gedeeld. Je kan ook twee filmpjes bekijken waarin een aantal projecten in de kijker worden gezet. In 2018 werden er ook twaalf projecten genomineerd. Zij kregen elk een plaatsje in Zorgwijzer; dat is de moeite om even na te kijken. Maar vooral, ga in dialoog met de zorgvrager.

We hebben ook nog wat promotiemateriaal beschikbaar. Wil je graag een aantal posters en/of kledingstickers, geef dan gerust een seintje op whatmatterstoyou@zorgneticuro.be en we sturen het materiaal jullie richting uit.

Heb je al een actie gepland, laat het ons dan weten. Niet alleen kunnen we ze mee promoten via allerhande media (facebook @whatmatterstoyoube, twitter #wmty19, …), maar misschien verrassen we jullie met een bezoekje op 6 juni.

At last but not at least… op de vooravond van de WMTY-dag wordt het boek Mangomoment. Een klein gebaar naar warmere zorg van prof. Kris Vanhaecht aan het grote publiek voorgesteld. Beslist iets om naar uit te kijken. Meer informatie vind je op www.mangomoment.org