Zorg
21/04/2023
Personeel en Organisatie Kwaliteit Technologie en innovatie Zorgbeleid Algemene Ziekenhuizen Revalidatieziekenhuizen Woonzorg Geestelijke gezondheidszorg

30 vooruitstrevende zorgorganisaties vallen in de prijzen tijdens 'Zorgwerkgever van het jaar 2023'

Voor de 10de editie van 'Zorgwerkgever van het jaar' ontving de jury maar liefst 91 sterke dossiers van Vlaamse zorgorganisaties. Daaruit werden 30 zorgorganisaties genomineerd en tien ultieme winnaars geselecteerd. 

Ook in 2023 ging ZORG Magazine – het vakblad voor leidinggevenden in de zorg - op zoek naar dé zorgorganisaties die boven het maaiveld uit wisten te steken. De talrijke dossiers werden vakkundig bestudeerd door de jury. “We stellen vast dat de zorgsector niet heeft stilgezeten. Er wordt volop geïnvesteerd in innovatie, en dat op alle vlakken”, zegt organisator en operational director Evelien Van Hyfte tevreden. Net om die veelzijdigheid en diversiteit in de verf te zetten, reikt ZORG Magazine awards in tien categorieën uit: van Beste externe marketing, Zorginnovatie, tot Woonzorgcentrum, en Zorgwerkgever van het Jaar."

De uitreiking vond plaats op 20 april in Docks Dome in Brussel. Voor het eerst sinds Covid-19 gebeurde dat in de talrijke aanwezigheid van mensen uit de sector zelf. “De zorgsector heeft de afgelopen jaren hard gepresteerd. Toch is het ook de sector bij uitstek die overloopt van warmte, menselijkheid en ambitie. We proberen die geleverde inspanningen recht aan te doen met een grootse prijsuitreiking, inclusief rode loper”, vertelt hoofdredacteur Timothy Vermeir.

Zorgnet-Icuro wenst alle laureaten proficiat. Onder de gelukkigen ook heel wat Zorgnet-Icuro-leden. Uitdrukkelijke felicitaties aan Woon- en Zorghotel Aurélys, Ziekenhuis Geel, Zeepreventorium, Woonzorggroep GVO, VITAZ, ZNA en az Groeninge!

Herbekijk hier de uitreiking