Zorgnet-Icuro nu ook op Instagram / Opinie over netwerkende artsen / ...

afbeelding van Mieke VasseurVolg Zorgnet-Icuro ook op Instagram

Op Instagram, een sociale netwerksite, kan je digitale foto's en korte video's plaatsen. Ook wij hebben nu een profiel. Dat vind je hierVolg ons ook op Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube

 

Opinie: netwerkende artsen

Duidelijke afspraken en voldoende aandacht voor de omgeving moeten helpen om de vorming en operationalisering van de klinische netwerken tot een succesverhaal te maken. Een opinie door Marc Geboers.
 

Meer info

Kwaliteitsindicatoren palliatieve zorg voor de woonzorgcentra

Naar analogie van het bestaande kwaliteitsindicatorenproject voor de palliatieve teams thuis en in het ziekenhuis, zullen onderzoekers tegen het najaar een zelfevaluatie instrument op basis van vragenlijsten ontwikkelen om de kwaliteit van vroegtijdige zorgplanning, palliatieve zorg en levenseinde zorg zelf te meten en te verbeteren in het woonzorgcentrum.
 

Meer info

Oproep: preventie van burn-out in ondernemingen

De sociale partners namen het initiatief om pilootprojecten voor de primaire preventie van burn-out te ondersteunen, in het kader van de uitvoering van het interprofessioneel akkoord 2017-2018.
 

Meer info

Betekenisvolle Activiteiten Methode

De Betekenisvolle Activiteiten Methode is een gloednieuwe en innoverende aanpak waarin zorgverleners en bewoners van woonzorgcentra samenwerken aan betekenisvolle activiteiten. 
 

Meer info

Taalunie Talendebatten

In een samenleving die steeds diverser en meertaliger wordt, staat goede communicatie centraal. Hoe pak je dat aan in de zorgsector?
 

Meer info

Oproep: visie op kwaliteitsvolle diagnostiek in Vlaanderen

Het Kwaliteitscentrum voor Diagnostiek vzw wil de visie van diagnostici en diagnostici in opleiding op kwaliteitsvolle diagnostiek in Vlaanderen in kaart brengen. Daarnaast wil het centrum ook nagaan wat de noden van het werkveld zijn om kwaliteitsvolle diagnostiek te realiseren.
 

Meer info

 
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram