Reportage Lead to care / Studiedag Als Plopsa de baas was in de zorg / ...

afbeelding van Mieke VasseurLead to care: leiderschap bij directies uit kleine voorzieningen

Dit voorjaar organiseerde Zorgnet-Icuro in samenwerking met Antwerp Management School een meerdaagse opleiding voor leidinggevenden uit de ouderenzorg. Kanaal Z maakte een reportage over Lead to care. In het najaar plannen we de masterclass voor directies en coördinatoren uit de GGZ.
 

Bekijk de reportage.

Studiedag: Als Plopsa de baas was in de zorg...

Draag je concepten zoals patiëntenbeleving en de betrokkenheid van medewerkers hoog in het vaandel? Blokkeer dan 18 oktober 2018 in je agenda. We organiseren een inspirerende studiedag met o.a. Steve Van den Kerkhof (CEO Plopsa), Wouter Torfs (Schoenen Torfs), Corine Jansen (patiënten(f)luisteraar) en Tom Vandooren (Arteveldehogeschool). 
 

Meer informatie.

Projectoproep voor leden van Zorgnet-Icuro: internationale solidariteit

Elk jaar kunnen de leden van Zorgnet-Icuro ontwikkelingsprojecten indienen. In totaal wordt er 50.000 euro verdeeld over verschillende projecten. Stuur voor 31 oktober je projectfiche op.
 

Meer informatie.

Zorg2030: de zorg van de toekomst is een gedeeld verhaal

Vorig jaar gaven het UZ Brussel en de VUB met ZORG2030 het startschot van een brede dialoog met de samenleving over de gezondheidszorg in 2030. Verschillende organisaties en personen kregen de kans om mee te denken en hun visie te delen. Op www.eengedeeldverhaal.be of www.zorg2030.be vind je de conclusies. 

Meer informatie.

Winnaar Award Week van de Valpreventie 2018

Het Wijkgezondheidscentrum Botermarkt uit Ledeberg is de winnaar van de Award Week van de Valpreventie 2018. Ze krijgen een geldprijs van 250 euro om in valpreventie te investeren. Maar liefst 110 organisaties uit verschillende settings streden mee voor de Award.
 

Meer informatie.

Schrijf je in voor Dag van de Zorg 2019

De voorbije jaren is Dag van de Zorg uitgegroeid tot het grootste eendaagse event voor de zorgsector. Na het succes en de massale mediabelangstelling van de voorbije editie kunnen organisaties zich inschrijven voor de achtste Dag van de Zorg op 17 maart 2019.

Meer informatie.

 

Op de agenda

  • Internationale Winter School Archives & Outreach 2019. 28/1 tot 1/2. Antwerpen. Meer info.

  • The world of healthcare. 27/9 Rotterdam. Meer info.

Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube