×

Informative message

Meld je aan om sneller het formulier te vervolledigen.
 
1 Begin 2 Voltooid

Inschrijvingsformulier
Opleidingen crisisbeheer in de zorg

Enkel personeelsleden en artsen die werken in voorzieningen aangesloten bij Zorgnet-Icuro kunnen zich inschrijven.

Basiscursus

De live-lesdag voor de basiscursus vindt plaats op 15 maart 2022 (9.30-16.30u) in de lokalen van Zorgnet-Icuro in Brussel.
Het online volgen van de eerste modules (op eigen tempo) kan vanaf 1 maart 2022. Je dient hiervoor ongeveer in totaal 4 uur te voorzien.
Het tentamen dient ten laatste afgelegd te zijn op 29 maart 2022.

Kostprijs: 230 euro. Het handboek Crisisbeheer in de zorg is inbegrepen in de kostprijs en wordt vooraf toegestuurd.

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van deze bevestigingsmail. Annuleren kan kosteloos tot 10 dagen voor de eerste modules open gaan op het platform, nadien wordt het volledige bedrag gevorderd. U ontvangt de factuur na de opleidingsdag.

Gevorderdencursus

De live-lesdag voor de gevorderdencursus vindt plaats op 15 februari 2022 (9u-17u) in de lokalen van Zorgnet-Icuro in Brussel.
Het online volgen van de eerste module (op eigen tempo) kan vanaf 1/2/2022. Je dient hiervoor in totaal ongeveer 2 uur te voorzien. De opdracht dient ten laatste ingediend te zijn op 5/3/2022.
De korte online introductie, voorafgaand aan de live-lesdag, gaat door op 2 februari 2022 (14u-15u30), via Microsoft Teams.

Kostprijs: 300 euro

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van deze bevestigingsmail. Annuleren kan kosteloos tot 25 januari 2022, nadien wordt het volledige bedrag gevorderd. U ontvangt de factuur na de opleidingsdag.

Facturatiegegevens
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.