Contact

 

Heb je een vraag?

We helpen je graag. Neem contact op met een van onze medewerkers. Je vindt hun gegevens en functie op onze teampagina.

Je kan ook contact opnemen via het algemeen telefoonnummer +32 2 511 80 08 of via post@zorgneticuro.be.

Neem ook een kijkje bij de veelgestelde vragen
 

Waar vind je ons?

Zorgnet-Icuro vzw
Guimardstraat 1
1040 Brussel
+32 2 511 80 08
post@zorgneticuro.be

Je vindt het onthaal van Zorgnet-Icuro op de 5de verdieping.

Je route plannen

  • Met het openbaar vervoer? Het dichtstbijzijnde station is Brussel-Centraal. Van daaruit is het ca. 15 à 20 minuten wandelen naar Zorgnet-Icuro. Klik hier voor een beschrijving*. Je kan in Brussel-Centraal ook de metro nemen tot station Kunst-Wet. Van daaruit is het nog 5 minuten wandelen naar Zorgnet-Icuro.
  • Met de wagen? Kaart. De dichtstbijzijnde betaalparking is Parking Wet (hoofdingang Wetstraat 19).

*Beschrijving wandelroute

In de inkomhal van Brussel-Centraal neem je de centrale trap naar boven richting loketten. Aan de loketten neem je de uitgang rechts, richting Ravensteingalerij. Je loopt de overdekte galerij door tot op het einde, en beklimt de trappen tot aan de Bozar. Je steekt de Ravensteinstraat over en gaat de volgende reeks trappen naar boven, tot aan de Koningsstraat. Die steek je over. Vervolgens wandel je recht door het Warandepark, tot aan de Hertogstraat. Je steekt over en wandelt door tot aan de Kleine Ring. Je steekt het kruispunt over en gaat naar links. De eerste zijstraat rechts is de Guimardstraat. Totale wandelafstand: 15 à 20 minuten.
 

Pers en communicatie

Ben je journalist en heb je een vraag? Neem contact met Lieve Dhaene, adviseur communicatie, 0486 94 86 59, lieve.dhaene@zorgneticuro.be.
Bij afwezigheid kan je terecht bij Jens De Wulf, medewerker communicatie en pr, 0496 32 10 00, jens.dewulf@zorgneticuro.be of bij Mieke Vasseur, medewerker communicatie en pr, 0498 74 11 88, mieke.vasseur@zorgneticuro.be.
Je kan ook terecht op het algemeen telefoonnummer van Zorgnet-Icuro: 02 511 80 08.

Lees onze persberichten.
Wil je graag opgenomen worden op onze mailinglijst van persberichten? Stuur een mailtje naar communicatie@zorgneticuro.be.
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Heb je een vraag over onze website of ons magazine Zorgwijzer? Neem contact via communicatie@zorgneticuro.be.