Contact

Zorgnet-Icuro
Guimardstraat 1
1040 Brussel


T +32 2 511 80 08   F +32 2 513 52 69

Wenst u een van de medewerkers te contacteren?
Bekijk het volledige overzicht  op de medewerkerspagina's.

Bent u journalist?
U kan met uw vragen terecht bij Lieve Dhaene, adviseur communicatie, lieve.dhaene@zorgneticuro.be, 0486 94 86 59.
Bij afwezigheid kan u terecht bij Mieke Vasseur, medewerker communicatie en PR, mieke.vasseur@zorgneticuro.be, 0498 74 11 88 of op het algemeen nummer van Zorgnet-Icuro, 02 511 80 08.

Hulp nodig bij het aanmaken van een account op de website?
U vindt hier een stap-voor-stap handleiding.
Lukt het toch niet of is er iets onduidelijk, contacteer dan tijdens de kantooruren onze helpdesk (helpdesk@zorgneticuro.be of 02/507 01 60).

Uw route plannen?

  • Met de wagen?

Dan kan u hier terecht.

  • Met de trein?

U neemt de trein tot in station Brussel – Centraal. In de inkomhal neemt u de centrale trap richting loketten. Bovenaan de trappen gaat u naar rechts, richting Ravenstein galerij. U loopt de galerij door tot op het einde en neemt de trappen totdat u terug buiten staat. U steekt de Ravensteinstraat over en gaat de trappen op. Bovenaan de trappen steekt u de Koningsstraat over en loopt recht door het Warandepark. Daar steekt u de Hertogstraat over. U loopt rechtdoor tot aan de kruising met de Kleine Ring. U steekt het kruispunt over en gaat naar links. De eerste zijstraat op uw rechterhand is de Guimardstraat. Over deze afstand zal u ongeveer een 15 tot 20 minuten stappen.

Het onthaal van Zorgnet-Icuro is gelegen op de 5de verdieping. U dient zich steeds aan te melden aan de onthaalbalie op het gelijkvloers, waar men u een code zal geven om de lift te nemen.