Zorg voor sociaal en psychisch kwetsbare ouderen

Situering

In de zorg voor kwetsbare ouderen is een brede en persoonsgerichte visie van belang. Ouderen ondersteunen om een goede kwaliteit van leven en psychisch welzijn te behouden bij het ouder worden is een grote uitdaging. Ben je in de gezondheidszorg werkzaam met ouderen? Dan willen we jou met deze module graag inspireren om samen zoekend te streven naar welbevinden en levenskwaliteit. Naar het bevorderen van waardigheid en het ontdekken van levenskracht in fragiliteit. Het samenspel tussen fysiek, psychisch, sociaal en spiritueel is hierbij richtinggevend. Deze module is onderdeel van ons Postgraduaat Sociale en geestelijke gezondheidszorg bestaande uit 5 modules die handelen over het verlenen van kwaliteitsvolle zorg aan kwetsbare mensen. Alle modules zijn uitgewerkt in samenwerking met het sociaalpsychiatrisch werkveld en zijn zeer praktijk- en ervaringsgericht.

Klik hier voor een overzicht van alle modules binnen dit postgraduaat.

Lesdata

5 lesdagen: 2 en 23 maart, 20 april, 4 en 18 mei 2021

Evaluatiemoment

Nog te bepalen

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt 475 euro voor de volledig module of 100 euro voor een afzonderlijke lesdag. Deze prijzen zijn inclusief digitale syllabi.

Doelgroep

Zorgverleners (Master, bacherlor, HBO5,...) uit woonzorgcentra, thuiszorg, ziekenhuizen, CGG, het psychiatrische werkveld, wijkgezondheidscentra,...

ONLINE

Omwille van coronamaatregelen zal deze opleiding volledig online doorgaan. Wie ingeschreven is, ontvangt voor aanvang alle praktische info.
Voor verdere info verwijzen wij u graag naar de volgende link: https://www.odisee.be/nl/psychisch_kwetsbare_ouderen

Wanneer?

Van dinsdag 2 maart 2021 - 09:00 tot dinsdag 18 mei 2021 - 17:00

Waar?

Online
Andere