Word Lean Expert in Zorg en Welzijn (Limburg)

! Door het coronavirus is deze leanopleiding tijdelijk opgeschort  Alle deelnemers uit de sessies die doorgaan in Oost-Vlaanderen en Limburg krijgen de keuze:

  •  een opleiding op locatie in het najaar
  • een online opleiding (via zoomsessies) voor de eerste 3 (theoretische) lesdagen. De opvolgingssessies, die gaan over het opvolgen van projecten zullen fysiek doorgaan.

Meer info: info@zorgondersteuning.be

 
Voorlopig geeft de helft van de cursisten aan om toch via zoom de opleiding te willen starten.
Wil jij binnen jouw zorgvoorziening een continue verbetercultuur installeren met een maximale klantgerichtheid en zo min mogelijk verspilling van energie? Schrijf je dan nu in voor de vierdaagse lean opleiding in zorg en welzijn, een samenwerking tussen Zorgnet-Icuro en Zorgondersteuning. Deelnemers worden opgeleid tot ‘Lean Expert in Zorg en Welzijn’. Dat betekent dat zij na het doorlopen van de opleiding in staat zullen zijn om verbetertrajecten op te zetten om de zorg- en ondersteunende processen binnen de eigen voorziening efficiënter en effectiever te maken. Deelnemers verwerven inzicht in het opzetten van waardetoevoegende processen en gooien verspilling overboord.

De opleiding duurt in totaal 32 uur, verdeeld over drie volledige dagen en 2 intervisiedagen die elk een halve dag in beslag nemen. Op de laatste intervisiedag presenteren de deelnemers hun projecten voor een jury die tegelijk instaat voor de kwaliteitsbewaking van deze opleiding.

Programma

  • Dag 1: Introductiedag lean in Zorg en Welzijn
  • Dag 2: verdiepingsdag over efficiënte en effectieve zorg
  • Dag 3: verdiepingsdag over klantgerichtheid
  • Dag 4: intervisie verspreid over twee halve dagen

Prijs

  • Leden van Zorgondersteuning betalen €1.580 (excl. BTW, inclusief lesmateriaal en catering)
  • Niet-leden van Zorgondersteuning betalen €1.896 (excl. BTW, inclusief lesmateriaal en catering)
  • Leden van Zorgnet-Icuro krijgen een extra korting van €500 euro (incl. BTW)

Zorgondersteuning vzw is erkend dienstverlener voor opleidingen bij de KMO-portefeuille onder het registratienummer DV.O235615. Contacteer ons via info@zorgondersteuning.be voor meer informatie betreffende uw aanvraag.

De opleiding Lean Expert in Zorg en Welzijn is bovendien erkend door het VOV (Vlaams Opleidingsverlof). Hierdoor kunnen organisaties die inschrijven en gebruik kunnen maken van het VOV, rekenen op een tegemoetkoming van 21,30 euro per uur of 680 euro voor de opleiding van 32 uur.

Wanneer?

Van vrijdag 5 juni 2020 - 13:00 tot vrijdag 5 juni 2020 - 17:00
Van maandag 22 juni 2020 - 13:00 tot maandag 22 juni 2020 - 17:00

Waar?

Ziekenhuis Oost-Limburg, Schiepse Bos, 6, Genk
Oost-Vlaanderen

Contact gegevens

Zorgondersteuning vzw
Deinsesteenweg 114, 9031 Drongen
+32468018000
info@zorgondersteuning.be

Andere activiteiten