Word Lean Expert in Zorg en Welzijn (Digitaal)

Wil jij binnen jouw zorgvoorziening een continue verbetercultuur installeren met een maximale klantgerichtheid en zo min mogelijk verspilling van energie? Schrijf je dan nu in voor de opleiding 'Lean in Zorg en Welzijn', een samenwerking tussen Zorgnet-Icuro en Zorgondersteuning. Deelnemers worden opgeleid tot ‘Lean Expert in Zorg en Welzijn’. Dat betekent dat zij na het doorlopen van de opleiding in staat zullen zijn om verbetertrajecten op te zetten om de zorg- en ondersteunende processen binnen de eigen voorziening efficiënter en effectiever te maken. Deelnemers verwerven inzicht in het opzetten van waardetoevoegende processen en gooien verspilling overboord.

De opleiding LEAN in Zorg en Welzijn kan opgesplitst worden in 3 trajecten, waarbij elk traject toegespitst is op een specifieke doelgroep en vertrekt vanuit een andere invalshoek. Zo kan elke onderneming kiezen welk traject het beste past. Het opleidingspakket is bestemd voor leidinggevenden en medewerkers van algemene ziekenhuizen, woonzorgcentra, psychiatrische ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en andere zorginstanties.

De opleiding duurt in totaal 32 uur, verdeeld over digitale live sessies en bestaat uit 3 delen:

  • Deel 1: introductiedag Lean in Zorg en Welzijn (1 volle dag = 8u, zie traject 2)
  • Deel 2: 2 verdiepingsdagen (2 volle dagen = 16u)
  • Deel 3: 2 halve dagen intervisie/project
    Tijdens deze intervisiemomenten komen diverse vragen van de cursisten aan bod, en wordt er hulp geboden bij een te realiseren lean-project in de voorziening/organisatie.

Prijs

  • Leden van Zorgondersteuning betalen €1.580 (excl. BTW, inclusief lesmateriaal)
  • Niet-leden van Zorgondersteuning betalen €1.896 (excl. BTW, inclusief lesmateriaal)
  • Leden van Zorgnet-Icuro krijgen per voorziening (dus niet per deelnemer) een extra korting van €500 euro (incl. BTW)

De opleiding Lean Expert in Zorg en Welzijn is erkend binnen het VOV (Vlaams Opleidingsverlof), de Vlaamse opvolger van het Betaald Educatief Verlof.

Wanneer?

Van donderdag 25 maart 2021 - 13:00 tot donderdag 25 maart 2021 - 17:00

Waar?

Online
Andere