16/02/2023, 10:00 - 08/03/2023, 12:30
Personeel en Organisatie Algemene Ziekenhuizen Revalidatieziekenhuizen Woonzorg Geestelijke gezondheidszorg

Webinar + verdiepingssessie armoedegevoelig HR-beleid

De energiecrisis en de inflatie laten zich overal voelen. Steeds meer werknemers binnen de zorg kampen met financiële problemen. 

Het webinar geeft inzicht in de leefwereld van mensen in armoede. Wat doet armoede met het denken, voelen en (sociaal) functioneren van mensen? Hoe herken je signalen van armoede en hoe maak je dit bespreekbaar? Welke (voor)oordelen bepalen jouw handelen hierin? Krijg eerste inzichten en handvatten aangereikt.
Het webinar wordt gegeven door een expert in armoede van VZW De Link en een ervaringsdeskundige.

Tijdens een verdiepende interactieve life sessie (in Gent op 2 maart of in Leuven op 8 maart) gaan we actief aan de slag met de inzichten en handvatten die we kregen tijdens het webinar. Aan de hand van concrete casussen worden deze omgezet in een plan van aanpak, een betekenisvol gesprek. De praktijk staat centraal. Je gaat naar huis met nieuwe vaardigheden die jouw omgaan met mensen in armoede zullen ondersteunen. Let op: het aantal plaatsen is beperkt tot 20 per verdiepingssessie.

Programma

  • Webinar op 16 februari: van 10u tot 12u
  • Verdiepingssessies op 2 maart (Gent) of 8 maart (Leuven): van 9u30 tot 12u30

Voor wie?

Deze sessies zijn bedoeld voor medewerkers van HR-diensten vanuit de ziekenhuizen, woonzorg of geestelijke gezondheidszorg. Exclusief voor leden van Zorgnet-Icuro.

Inschrijven, betalen en annuleren

Deelnameprijs is 110 euro.

Inschrijven kan tot 1 februari. Na inschrijving ontvangt u een mail met het verzoek tot betaling. Uw inschrijving is definitief na indienen van het inschrijvingsformulier én na de betaling van het volledige verschuldigd bedrag.

U ontvangt de link voor het webinar enkele dagen op voorhand.

Indien u verhinderd bent, kan u kosteloos annuleren tot 1 februari. Bij annulatie nadien is 100% van het inschrijfgeld verschuldigd.

--> Volg ook het webinar over loonbeslag op 6 februari

Schrijf je in

Locatie
Online + Gent (Zorgresidentie Onze Lieve Vrouw Ter Rive, Salle De Bonheur, Sint-Pietersnieuwstraat 115) OF Leuven (Jeugdherberg De Blauwput, Martelarenlaan 11A, 3010 Kessel-Lo)
Eerste startdatum
Organisatie
Zorgnet-Icuro
Telefoon
02 511 80 08
E-mail
post@zorgneticuro.be