Wat Alz ... iedereen normaal deskundig werkt?! (4 daagse training)

Drie organisaties (Ten Kerselaere, De Bijster en Huis Perrekes) kozen enkele jaren geleden al voor kleinschalig genormaliseerd wonen als model voor de praktijk van zorg en begeleiding voor personen met dementie.
Via dit vormingstraject wordt het gedachtengoed uitgedragen. Aan de hand van de principes van Active Ageing en de determinanten van kleinschalig genormaliseerd wonen gaan we, in een lerende gemeenschap, op zoek naar toepasbare praktijken. De nodige specifieke en generieke competenties van verschillende disciplines die deelnemen in de genormaliseerde praktijken worden daarbij in kaart gebracht. Tenslotte wordt een verandertraject in jouw organisatie begeleid.

Doelgroep:
Deze vorming richt zich naar zorgkundigen, verpleegkundigen, kinesitherapeuten, ergotherpeuten, animatoren, referentiepersonen dementie, dementiekundige hulpverleners, teambegeleiders, coördinatoren of andere disciplines die zich, binnen de context van een woonzorgcentrum, richten op zorg en begeleiding van personen met dementie. Geïnteresseerden uit het onderwijs worden sterk aangemoedigd om deel te nemen.
Max 10 deelnemers

Docenten:
Caroline Van Damme, eindverantwoordelijke bij KOCA
Bert Magnus, coördinator zorg en verpleging in De Bijster ( Essen)
Rita Maes, muziektherapeute en Gudrun Van Herck, huisverantwoordelijke in Huis Perrekes ( Geel)
Veerle Nys, dagelijks verantwoordelijke in Ten Kerselaere ( Heist-op-den-Berg)

Betalingsvoorwaarden:
De deelnameprijs is 350 euro (inclusief hand-outs, broodjeslunch en koffie). Na inschrijving ontvang je van ons een factuur.

Voor meer informatie, klik hier

Wanneer?

Van woensdag 12 december 2018 - 10:00 tot woensdag 12 december 2018 - 17:30

Waar?

Regionaal experstisecentrum dementie Broes, Haachtsesteenweg 76, 1210 Sint-Joost-Ten-Node
Vlaams-Brabant