Verso organiseert Inspiratiesessies sociaal ondernemen

Wil je met je sociale onderneming sterker staan om antwoorden te bieden op de maatschappelijke uitdagingen van morgen? Laat je dan inspireren tijdens acht sessies over verschillende dimensies van sociaal ondernemen. Dit unieke open aanbod van Verso komt tot stand met steun van de Provincie Antwerpen en gaat door op Campus National van Thomas More Antwerpen.

Inschrijven is zowel mogelijk voor het ganse traject als per aparte sessie, maar let op: het aantal plaatsen is beperkt. Meer weten? Klik op http://verso-net.be/inspiratiesessies-sociaal-ondernemen.

Wie zijn de gastsprekers?

Deze inspiratiesessies worden begeleid door experts op vlak van managementtechnieken voor sociale ondernemingen. Elk op hun terrein combineren zij de meest actuele theoretische kennis met ruime praktijkervaring.

Wie neemt er deel?

Op deze inspiratiesessies ontmoet je bestuurders, directie- en kaderleden en medewerkers van sociale ondernemingen. Daarnaast zijn ook medewerkers van federaties, dienstverleners en andere stakeholders welkom. Deze sessies staan uiteraard ook open voor docenten, onderzoekers en studenten.

Waar gaan deze sessies door?

Thomas More Antwerpen, Campus National
Kronenburgstraat 62-68
2000 Antwerpen
Bekijk op Google Maps

Hoeveel kost dit?

Deze sessies worden gratis aangeboden dankzij de steun van de Provincie Antwerpen en Verso. Let op: inschrijven is verplicht en er wordt een no-show fee aangerekend van 25 euro wanneer een deelnemer niet opdaagt of zich minder dan 24u vooraf afmeldt.  

Inschrijven?

Schrijf je snel in bij Verso via deze pagina! Het aantal plaatsen is immers beperkt!

Meer weten?

Contacteer wim.vanopstal@verso-net.be

Wanneer?

dinsdag 18 december 2018 - 14:00

Waar?

Thomas More Antwerpen, Campus National Kronenburgstraat 62-68 2000 Antwerpen Bekijk op Google Maps
Antwerpen