Studiedagen Antropometrie

Odisee organiseert, in samenwerking met deskundigen uit het werkveld, 2 praktijkgerichte studiedagen over het belang van antropometrie bij Nutritional Assessment (NA). Antropometrie of het meten van de lichaamsmaten is immers een belangrijk instrument in het vaststellen en beoordelen van de voedingsstoestand en -behoefte met het oog op een optimaal behandelplan.

Iets voor jou? Met deze studiedagen richten we ons heel specifiek tot diƫtisten. Naast een theoretisch luik bieden we ook ruim de mogelijkheid om zelf praktisch aan de slag te gaan en te oefenen! Het maximum aantal deelnemers per studiedag is dan ook beperkt tot 25! Wees er dus snel bij en schrijf je nu in!

Programma

Beide studiedagen focussen op de meerwaarde van meten in de praktijk. Nieuwe inzichten en theoretische kaders worden toegepast op concrete praktijkvoorbeelden. Je krijgt de kans om onder begeleiding te oefenen in kleine groep.

Donderdag 2 september 2021: BI(v)A (BIO-elektrische Impedantie (vector) Analyse) met Akern toestel en huidplooimeting.

Donderdag 16 september 2021: BI(v)A (BIO-elektrische Impedantie (vector) Analyse) met Inbody toestel en indirecte calorimetrie.

Het concrete programma voor beide dagen volgt hier binnenkort.

Wanneer?

donderdag 2 september 2021 - 09:00

Waar?

Odisee Campus Gent
Oost-Vlaanderen

Contact gegevens

Odisee Advanced Education
Warmoesberg 26, 1000 Brussel
02 609 37 35
oae.brussel@odisee.be