Studiedag Optimale zorg voor onze ouderen: dat doen we samen! (Organisator: Arteveldehogeschool)

Samen werken, samen overleggen en betrokken zorg op maat verlenen, het klinkt intussen zo vanzelfsprekend. Maar is het dat ook? Weet jij precies welke zorg jouw collega’s bieden? Is in jouw organisatie echte samenwerking en zorg op maat van de oudere zorgvrager evident?

De opleidingen gezondheid en zorg van de Arteveldehogeschool vinden alvast dat optimale zorg voor onze ouderen echt samen moet gebeuren. Voor deze studiedag hebben zij dan ook letterlijk de handen in elkaar geslagen. Wie zich verder wil verdiepen of net over het muurtje wil kijken, vindt op deze studiedag vast zijn gading in het onderstaande aanbod aan inspiratiesessies en workshops.

Op het programma staat de blik vooruit: in de voormiddag wordt de beleidsvisie gedeeld vanuit het kabinet ‘Welzijn, volksgezondheid en gezin​'. Vervolgens geven een aantal innovatieve inspiratiesessies stof tot nadenken en ruimte voor gesprek. Aansluitend delen zowel verpleegkundigen, mond​hygiënisten, audiologen, podologen, logopedisten, ergotherapeuten als creatief therapeuten hun expertise met jou. Daarbij kan je zelf kiezen en jouw workhops op maat vastleggen.

Deze studiedag richt zich naar elke professionele zorgverstrekker die werkt met ouderen.

Wil jij ​je verder verdiepen in wat je al kan of wil je net over het muurtje kijken en jouw horizon verruimen? Deze studiedag biedt daartoe unieke kansen met een brede waaier aan lezingen en workshops. Stel, helemaal op maat van jezelf, jouw programma samen en haal uit dit rijke aanbod datgene wat jij belangrijk vindt voor de goede uitoefening van jouw job nu.

Meer info via https://www.arteveldehogeschool.be/opleidingen/bijscholingen-en-studieda...

Wanneer?

Van vrijdag 24 mei 2019 - 09:00 tot vrijdag 24 mei 2019 - 16:45

Waar?

Arteveldehogeschool, campus Kantienberg, Voetweg 66, 9000 Gent
Oost-Vlaanderen