Save the date: Congres ‘wonen en leven in het woonzorgcentrum’, vruchten plukken van sterk woonleefbeleid

Het congres ‘wonen en leven in het woonzorgcentrum’, vruchten plukken van sterk woonleefbeleid neemt je mee doorheen vier jaar intensief werken aan ‘wonen en leven’ en vat de belangrijkste ontwikkelingen in de Vlaamse woonzorgcentra samen.

Het congres wordt georganiseerd door de Vereniging voor Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG), samenwerking met Zorgnet-Icuro en VLOZO. 

Waarom?
De laatste jaren bewoog er heel wat in de Vlaamse woonzorgcentra: het geactualiseerde woonzorgdecreet is goedgekeurd, inzet op een aangenaam woonleefklimaat is een vereiste, de woonleefbegeleider een belangrijke spilfiguur,…Stuk voor stuk ontwikkelingen die erop wijzen dat een sterke visie op ‘wonen en leven’ niet langer een droom is, maar een organisatorische randvoorwaarde. Het congres ‘wonen en leven’ geeft jou de opportuniteit om mee op de kar te springen en (nog sterker) werk te maken van ‘wonen en leven’. En omdat hierop inzetten een verantwoordelijkheid is van iedereen, nodigen wij niet alleen jou, maar ook al jouw collega’s uit: van zorg tot directie! 

Meer informatie over het programma en de inschrijving volgt snel.

Wanneer?

Van donderdag 12 december 2019 - 09:30 tot donderdag 12 december 2019 - 16:30

Waar?

Congres- en erfgoedcentrum Lamot, Van Beethovenstraat 8-10, 2800 Mechelen
Antwerpen