Referentieverpleegkundige wondzorg

SITUERING

De referentieverpleegkundige wondzorg heeft een sleutelrol binnen het multidisciplinair team van de zorginstelling. Een grondig inzicht in fysiologie, typologie en pathologie van de wonden, diverse behandelingswijzen, verbandleer en specifieke wondzorg zijn daarbij van groot belang. Ook het opstellen van een verzorgplan hoort bij de taakomschrijving. Deze interactieve vorming geeft je de nodige kennis, inzichten en ervaringen rond wondzorg en -behandeling. doelgroep Met deze gespecialiseerde vorming richten we ons tot verpleegkundigen uit de thuiszorg, residentiƫle voorzieningen en ziekenhuissector met een duidelijke interesse voor wondzorg.

Programma en inschrijven

Het programma is ontwikkeld in samenwerking met de wondzorgvereniging CNC vzw en het Centrum voor Nascholing en Posthogeschoolvorming (CNPV) en voldoet aan de RIZIV-richtlijnen van juli 2003 m.b.t. de referentieverpleegkundige wondzorg. De opleiding 'referentieverpleegkundige wondzorg' vormt de basismodule van het 'postgraduaat wondzorg' (2O SP). Naast de basismodule omvat dit postgraduaat wondzorg ook nog een 'specialisatiemodule'. Je kan inschrijven voor het volledige postgraduaat of voor afzonderlijke modules.

Meer informatie, data, prijzen en inschrijvingsmodaliteiten over het volledige postgraduaat of de afzonderlijke modules via volgende link: https://www.odisee.be/nl/pgwz

Wanneer?

dinsdag 22 september 2020 - 09:00

Waar?

Odisee Campus Aalst, Kwalestraat 154, 9320 Aalst
Oost-Vlaanderen