Postgraduaat Neurologische zorg - module beroertezorg

Een beroerte leidt tot het opzetten van een groot netwerk van zorgverstrekkers om de zorg voor de patiënt optimaal te laten verlopen. Dit verzorgingsnetwerk bestaat zowel uit deskundigen zoals artsen, verpleegkundigen, paramedici, maatschappelijk werkers, psychologen,... als uit ervaringsdeskundigen zoals de familie en naasten van de patiënt. In dit grote netwerk is de verpleegkundige de centrale figuur om de zorg in goede banen te leiden.

De opleiding is gericht op verpleegkundigen en paramedici, ergotherapeuten, kinesisten, logopedisten, neuropsychologen, diëtisten en maatschappelijk werkers die de opleiding neurologische zorg gevolgd hebben of bijzonder geïnteresseerd zijn in de beroertezorg of werkzaam op een afdeling neurologie, stroke unit of ICU.

Na het succesvol afronden van de opleiding behaal je het getuigschrift van permanente vorming "Beroertezorg". Volgde je in het verleden reeds de basismodule van het postgraduaat “Neurologische zorg”, dan kan je het postgraduaatsgetuigschrift “Neurologische zorg” krijgen.

Wanneer?

Van maandag 18 oktober 2021 - 08:30 tot vrijdag 11 maart 2022 - 17:00

Waar?

Hogeschool Vives - Campus Brugge, Xaverianenstraat 10, 8200 Brugge
West-Vlaanderen

Contact gegevens

Hogeschool Vives
Xaverianenstraat 110, 8200 Brugge
050 30 51 93
heidi.descheemaecker@vives.be