Postgraduaat Intensieve Zorg en spoedgevallenzorg

Droom je ervan om als verpleegkundige aan de slag te gaan op de eenheid intensieve zorg en spoedgevallenzorg? Dit postgraduaat bereidt je voor op die veeleisende maar erg boeiende job! Het postgraduaat voldoet aan de huidige regelgeving om een bijzondere beroepstitel Intensieve zorg en Spoedgevallenzorg te behalen.

Waarom kiezen voor deze opleiding?

In dit postgraduaat van 60 studiepunten (SP) kan je kiezen om voltijds of deeltijds te studeren. We combineren theorie (30 SP) met een uitgebreid luik praktijk en stage (30 SP).

Studeren op eigen tempo
Praktijkgericht
Stage op de eigen werkplek
Bijzondere beroepstitel

Voltijds traject

Kies je ervoor om deze opleiding in 1 jaar af te werken? Dan heb je elke week les op maandag en dinsdag. Ontdek welke vakken je krijgt in deze opleiding hieronder.

Deeltijds traject

Kies je liever voor deeltijds studeren? Dat kan! Gespreid over 2 academiejaren kan je dit traject afwerken.
In het eerste jaar heb je telkens les op maandag. In het tweede jaar volg je wekelijks les op dinsdag.

Aangepast traject

Heb je al enkele vakken IZ en Spoed afgewerkt? Wil je graag een aangepast traject volgen? Neem dan contact op met de programmacoördinator om te bekijken of zo'n traject voor jou mogelijk is. Na toestemming van de coördinator, kan je je inschrijven voor dit traject. Iets voor jou? Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in de verpleegkunde, dan kun je rechtstreeks inschrijven. Beschik je over een andere vooropleiding? Dan neem je best even contact op met de programmacoördinator. Inschrijven voor afzonderlijke opleidingsonderdelen is enkel mogelijk na overleg met de programmacoördinator.

Wanneer?

maandag 20 september 2021 - 09:00

Waar?

Odisee Campus Aalst
Oost-Vlaanderen

Contact gegevens

Odisee Advanced Education
Warmoesberg 26, 1000 Brussel
02 609 37 37
oae.brussel@odisee.be