Permanente vorming 'Revalidatie Multidisciplinair'

De permanente vorming ‘Revalidatie multidisciplinair’ is een gespecialiseerde vorming voor verpleegkundigen en paramedici die zich wensen te verdiepen in locomotorische en neurologische revalidatie.

Deze  opleiding werd ontwikkeld door Odisee Advanced education in samenwerking met het Revalidatieziekenhuis RevArte, Edegem en met goedkeuring van de Belgische Vereniging voor Revalidatieverpleegkundigen (BVRV).

De ‘revalidatieverpleegkundige’ vervult een sleutelrol binnen het multidisciplinair team van de zorginstelling. Een gedegen inzicht in zowel medische aspecten, diverse behandelingswijzen, concrete verpleegkundige zorg als psychosociale begeleiding van de revaliderende persoon met verhoogde afhankelijkheid is dan ook noodzakelijk. Zowel revalidatie van locomotorische als neurologische stoornissen komen uitgebreid aan bod.
Deze permanente vorming biedt de mogelijkheid om binnen een interactief en multidisciplinair kader kennis, inzichten en ervaringen rond de zorg en behandeling van revalidatiepatiënten te toetsen en te delen.

Lesdata: 13 en 27 maart, 17 april, 15 en 29 mei en 19 juni 2018 telkens van 9u-16u45 - 40 contacturen

Inschrijvingsgeld: 480 euro, inclusief de syllabi, koffie en frisdrank tijdens de pauzes en een broodjeslunch.

Meer info en inschrijven via volgende link of via oae.gent@odisee.be

 

 

 

 

Wanneer?

Van dinsdag 13 maart 2018 - 09:00 tot dinsdag 19 juni 2018 - 17:00

Waar?

Revalidatieziekenhuis RevArte Drie Eikenstraat 659 B-2650 Edegem
Antwerpen