Opleiding Maaltijdcoach Dementie 2021

Een opleiding van ECD Paradox, in samenwerking met ECD brOes in 2021.

Opleiding

Duurtijd: De 3,5- daagse opleiding zorgt ervoor dat de toekomstige maaltijdcoach de nodige ondersteuning krijgt om zijn/haar taak opeen kwaliteitsvolle manier uit te voeren.

Methodologie: In de opleiding wordt er zeer interactief gewerkt, onder het motto “door te proeven,leer je meer”. Er is een evenwicht tussen theoretische en praktische input en uitwisseling tussen cursisten. Tijdens de opleiding worden de cursisten gemotiveerd om het geleerde te vertalen naar de praktijk door hun bestaande maaltijdbeleid onder de loep te nemen en verbeteracties op te zetten. Die worden op de laatste opleidingsdag (follow up sessie)voorgesteld en besproken.

Prijs: 450 euro, inbegrepen: syllabus, vormingspakket, boek ‘Als eten een zorg wordt’, boek ‘Hapklaar,beetgaar’, 3 x broodjeslunch en proevertjes.

Info: bij vragen stuur gerust een mail of telefoneer naar 09 233 14 38.

Cursist

Profiel: Paramedicus, animator, diëtist, verpleegkundige,zorgkundige, leidinggevende, kok,… Kortom: iedereen die de rol en engagement van maaltijdcoach dementie op zich wil nemen.

Cursist verwerft:
Kennis verschillende vormen van dementie en de relatie tot maaltijdzorg preventie dementie en de impact van voeding gezonde voeding bij ouderen aspecten tot maaltijdbeleving inzicht in slikstoornissen en voedingsproblemen
Vaardigheden aanpak van slikstoornissen aanpak van voedingsproblemen principes van mond- en maaltijdzorg inleiding tot verander- en projectmanagement aan de slag met het vormingspakket
Attitude ethisch reflecteren op maaltijdzorg de rol als maaltijdcoach in de organisatie

Inschrijven kan via https://docs.google.com/forms/d/1j_Wfhv2mJhNUZegbVG9oohXZFh37lGrEcGUpMHA...

 

Wanneer?

Van vrijdag 29 oktober 2021 - 09:30 tot vrijdag 29 oktober 2021 - 16:00
Van vrijdag 17 december 2021 - 13:00 tot vrijdag 17 december 2021 - 16:00

Waar?

ECD brOes, Haachtsesteenweg 76, 1210 Sint-Joost-Ten-Node
Andere