02/07/2024, 20:00 - 21:00 28/08/2024, 20:00 - 21:00 05/09/2024, 17:00 - 21:00
Personeel en Organisatie Kwaliteit Technologie en innovatie Ethiek en zingeving Communicatie Financiering Zorgbeleid Bestuur Algemene Ziekenhuizen Revalidatieziekenhuizen Woonzorg Geestelijke gezondheidszorg Eerste lijn

Nieuwe opleiding: Banaba in de Toegepaste Gerontologie

Wil je jezelf graag verdiepen in ouderenzorg en meewerken aan de uitdagingen en kansen van een steeds ouder wordende samenleving? Heb je al een bachelor- of masterdiploma of ben je momenteel werkzaam in de gezondheids- of welzijnssector? Dan is de bachelor-na-bachelor (banaba) opleiding Toegepaste Gerontologie iets voor jou. Jij hebt een positieve kijk op gezonde en actieve veroudering en wil graag bijdragen aan een betere levenskwaliteit voor oudere volwassenen. Jouw doel? Het creëren van een inclusieve samenleving waarin ze zowel medisch, maatschappelijk als psychisch goed ondersteund worden. De opleiding is een samenwerking tussen AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool en en Arteveldehogeschool Gent.

Deelnemen aan een digitale infosessie over deze opleiding? Schrijf je in via https://surveys.ap.be/limesurvey/index.php/766833?lang=nl of neem contact op met trajectbegeleiding.tg@ap.be. Ook welkom op onze fysieke infomomenten op AP, KdG of Arteveldehogeschool!

Eerste startdatum
Organisatie
AP Hogeschool Antwerpen
E-mail
trajectbegeleiding.tg@ap.be